Woordje van de Voorzitter

Beste klanten,
 
“Renaître” een voorbestemde naam voor een firma dewelke zich nu bijna 50 jaar voortdurend hernieuwt !  
 
U weet het, bij Renaître wordt U steeds gehoord, en onze medewerkers staan altijd paraat om zich in 4 te delen en zo aan Uw eisen te voldoen in de best mogelijke termijnen en aan de meest competitieve prijzen.
 
Om U nog beter te dienen en te beantwoorden aan Uw wensen, ontwikkelen wij momenteel nieuwe specialisaties. Volg ons van tijd tot tijd op onze website om hierover meer te vernemen of aarzel niet ons rechtstreeks te contacteren.
 
Met dank aan U, beste klanten,
Francis Leonard
Voorzitter Brochage Renaître.

Ons team

 

Jean-Robert Blanchez - Tél. : +32 (0) 2 247 06 60
Commercial Manager

Jean-robert.blanchez@brochage-renaitre.be

Ria Staepelaere - Tél. : +32 (0)2 247 06 52
Account manager
ria.staepelaere@brochage-renaitre.be

Hervé Ceulemans - Tél. : +32 (0)2 247 06 53
Internal Sales

herve.ceulemans@brochage-renaitre.be

Eric Zwijsen Tél. : +32 (0)2 247 06 57 
Internal Sales

eric.zwijsen@brochage-renaitre.be

Brochage Renaître is een maatwerkbedrijf erkend door de Franse Gemeenschapscommissie (COCOF) onder het toelatingsnummer 131.

Geschiedenis

U bent drukker, laat ons partners zijn!

Reeds meer dan 50 jaar volgen wij nauwgezet de  evolutie van de grafische wereld.  Zodoende kunnen wij probleemloos de verwachtingen  van de drukkers - maar ook van de postorderverkoop of andere eindklanten - inlossen.

Indien u een regelmatige klant bent bij Brochage Renaître dan weet u dat u op ons kan rekenen!  Wij kennen uw werkmethodes en houden rekening met uw productiestroom of spelen korter op de bal tussen onze verschillende afdelingen.  Uiteraard bestaat ook de one-shot, en elke dag opnieuw leveren wij het bewijs van ons groot aanpassingsvermogen.

Leefomgeving

Dagdagelijks zijn wij bekommerd om onze leefomgeving.

In haar productieplaats te Evere, is Brochage Renaître voortdurend attent op het respect van de leefomgeving en heeft concrete acties ondernomen om enerzijds energiebesparingen door te voeren, en anderzijds het risico of verspilling te beperken, zoals daar zijn :

  •  De automatische recyclage van de afkoelingslucht van de energieverslindende installaties door deze om te zetten in verwarming voor de burelen;
  •  Het automatisch en gecentraliseerd samenbrengen van het papierafval;
  •  Het afval sorteren en afvoeren met certificaat;
  •  Het opvangen van regenwater en hergebruiken voor de sanitaire installaties;
  •  Elektriciteitsopwekking door de installatie van 800 fotovoltaïsche panelen met een capaciteit van 200 kw/u (overeenstemmend met 20 gezinnen).
52 jaar ervaring 40.000.000 magazines/brochures garenloos of genaaid gebonden. 2.200.000 werken in wire-o 12.000 m2 werkplaats en opslagruimte
35 personen voorzien voor de handenarbeid 200.000.000 folders en katernen geplooid 150 werknemers